LEVERING

België: 2-5 werkdagen.

Rest van Europa: 1-2 weken

Rest van de Wereld: 1-3 weken

De postbode kan alleen tijdens werkuren leveren, omdat je moet tekenen voor ontvangst. Geef daarom een adres op waar iemand aanwezig is tussen 8.00 uur en 17.00 uur. U kunt ook uw werkadres als verzendadres opgeven als dit voor u handiger is.

U kunt geen postbusadres opgeven voor bezorging. Als u een postbusadres opgeeft, wordt het pakket automatisch teruggestuurd naar Belles Jumelles

Wat als ik niet thuis ben wanneer de bezorging wordt geprobeerd?

Als er niemand aanwezig is, laat de postbode een briefje achter met een streepjescode en een paknummer. U kunt dan inloggen op de website  van de betreffende koerier of contact opnemen de koerier om het pakket op een ander tijdstip af te leveren.

Als er niemand thuis is, gaat het pakket naar het plaatselijke kantoor in de pot, dit adres wordt op de notitie in uw mailbox vermeld. Het pakket is 14 dagen beschikbaar.

Als u het pakket niet op tijd ophaalt, wordt het pakket naar Belles Jumelles teruggestuurd en behandeld als een geretourneerd pakket. U ontvangt dan een bevestiging van de teruggave en uw terugbetaling.

Kan ik een tijd geven voor de bezorging?

Helaas is dit niet mogelijk. De postbode belt tijdens kantooruren op uw adres, maar kan ons geen exacte tijd geven. De koerier is immers afhankelijk van mogelijke vertragingen in het verkeer en andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op het leveringsschema. De koerier kan ons onder geen enkele omstandigheid op de hoogte stellen van het leveringsschema.

RETOUREN EN UITWISSELINGEN

We willen dat u volledig tevreden bent met elke aankoop op Belles Jumelles. We doen er alles aan om u uitstekende kwaliteit, waar voor uw geld en uitstekende service te bieden. Als u een artikel wilt retourneren of ruilen, of als u besloten heeft het niet te bewaren, print en vul dan deze retournota in en stuur dit binnen 14 kalenderdagen aan ons terug, samen met de artikelen in de originele verpakking. Indien van toepassing, ruilen we het artikel of items in of betalen we de volledige kostprijs terug, exclusief alle gemaakte verzendkosten. De klant is verantwoordelijk voor het verzenden van de goederen en de kosten die hieruit kunnen voortvloeien.

Stuur de retour naar:

Belles Jumelles

Wellekensstraat 5

9300 Aalst

BELGIË

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen