Deze website en de inhoud ervan zijn eigendom van Belles Jumelles VOF en worden beheerd door Websitemonster. Ze worden allemaal beschermd door internationale intellectuele eigendomsrechten. U mag de inhoud alleen downloaden voor persoonlijke en niet-commerciƫle doeleinden, maar het is ten strengste verboden om deze inhoud te wijzigen of te reproduceren. Ze mogen niet worden gekopieerd of in welke vorm dan ook worden gebruikt.

Deze website biedt ook links of verwijzingen naar andere sites. Belles Jumelles kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze andere sites, noch kunnen zij aansprakelijk worden gesteld voor eventuele ongemakken die uit deze inhoud voortvloeien. Elke link naar andere websites is louter toegevoegd voor het gemak van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstmerken, juridische namen, lay-out en producten op deze website zijn allemaal beschermd onder internationale wetgeving. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Belles Jumelles, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om deze producten of diensten te identificeren.

Belles Jumelles is vrij om de inhoud van alle berichten die een gebruiker naar deze website verzendt of per e-mail naar ons te gebruiken, inclusief ideeƫn, concepten of suggesties die kunnen worden gebruikt voor elk doel om Belles Jumelles te verrijken. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan uit de ontwikkeling, productie en / of verkoop van goederen of diensten.

Deze website wordt aangeboden als een service aan haar bezoekers. Belles Jumelles behoudt zich het recht voor om materiaal van deze website te allen tijde en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of te verwijderen.

Het Belles Jumelles-logo, de lay-out en het ontwerp van deze website en de downloadbare inhoud zijn allemaal eigendom van Belles Jumelles en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Belles Jumelles. Alle logo’s zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren en mogen niet zonder hun toestemming worden gebruikt.

Belles Jumelles gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website bieden.

Start typing and press Enter to search

Winkelwagen